Heb jij een actieve en zelfstandige houding met een positieve en flexibele mindset? Ben jij er klaar voor om samen met ons de nieuwe concepten van Bruxelles te perfectioneren? Dan ben jij misschien wel onze droom kandidaat!
Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkende koks die ons team in de keuken compleet maken. Je mag aan de slag met een zeer variërende kaart. We werken enkel met de mooiste producten en stellen hoge eisen aan onze gerechten. Als zelfstandig werkend kok verwachten wij dat je een actieve en zelfstandige houding hebt en dat je stressbestendig bent.
We verwachten van een zelfstandig werkend kok een kwaliteitsgerichte en kritische houding op producten, eten en hygiëne. Verder neem je een leidinggevende rol aan bij afwezigheid van de chef-kok. Creativiteit en innovatie waarderen wij enorm en moedigen we dan ook van harte aan. Verder bieden we altijd intern doorgroeimogelijkheden. We ondersteunen graag ambitieuze mensen en geven je kansen waar mogelijk!
Wat bieden wij:
–een prettige en positieve werksfeer –een ambitieus en gezellig team – volop mogelijkheden om door te groeien entijd voor persoonlijke ontwikkeling –een eerlijk salaris gebaseerd op verantwoordelijkheden en functioneren –een positie waarin je bijdraagt aan het directe succes van de zaak
Vereisten:
–is in het bezit van een koksdiploma – 2 jaar ervaring als kok
Onze ideale horecamedewerker:
–is enthousiast over het concept van Bruxelles: tapas, borrelplanken, all day breakfast –is stressbestendig en presteert misschien stiekem wel het beste onder hoge werkdruk –neemt initiatief, kijkt vooruit en heeft vertrouwen in eigen kunnen –vertoont voorbeeldgedrag: enthousiast, positief, actieve houding